Elektrische borstkolf gezocht en wat moet hij kunnen?

Het voeden van baby’s aan de borst is naast de natuurlijke vorm van voeding, het voldoen aan de behoefte van troost en rust. Echter er zijn altijd situaties waar een borstkolf nodig is.
In dit eerste deel gaat het over de elektrische borstkolf.

Je baby is geboren en je geniet van de gezamenlijke knuffeltijd. Na een paar dagen blijkt plotseling, dat het gewicht van uw kind

Lees meer...

Waar huur/koop je een borstkolf en welke kolven zijn er?

Je kunt eenvoudig en betrouwbaar een elektrische borstkolf huren bij verschillende verhuurpunten. Hiervoor bieden wij je ons overzichtelijke verhuur- en verkooppunten overzicht aan. Wat is belangrijk om te weten bij de aanschaf van een borstkolf? Ga je weer aan het werk dan is een stille kolf prettig in gebruik. Ga je veel of weinig kolven?

Lees deze blog en zo kom je snel te weten wie er in jouw buurt borstkolven verhuurt en waar je op moet letten bij de aanschaf van een kolf.

Lees meer...

Borstvoedingsproducten op de Negenmaandenbeurs 2017

Ardo medical Benelux is weer vertegenwoordigt op de komende Negenmaandenbeurs in de RAI te Amsterdam.
5 dagen lang staan wij samen met een lactatiekundige (4 dagen, woe t/m za) voor je klaar om je vragen te beantwoorden over alles rondom borstvoeding geven.

Lees meer...

Filmavond, kom jij ook?

Ardo medical nodigt je van harte uit om te komen kijken naar de indrukwekkende documentaire MILK The Film.
De film viert het brengen van nieuw leven over de hele wereld met een sterke oproep tot actie en reflectie. 

Tijdens de borstvoedingsweek begin oktober....

Lees meer...

Belangrijke tips bij de tandverzorging van je kind

Wanneer het eerste melktandje doorkomt, verschilt enorm van baby tot baby. Over het algemeen komt het eerste tandje met zes tot acht maanden tevoorschijn. Een kind heeft meestal tegen het 3levensjaar alle melktanden gekregen – 10 in de bovenkaak en 10 in de onderkaak. Zijn gebit is daarmee in eerste instantie volledig.
De tanden groeien niet allemaal tegelijk, maar komen meestal met twee tegelijk door het tandvlees. Bij veel kinderen ontstaan er geen problemen bij het krijgen van tanden.

Lees meer...

Tips en adviezen over zon bescherming voor je baby

Mag je baby’s die jonger zijn dan één jaar aan zonlicht blootstellen? Welke zonnebrandcrème is geschikt  voor baby’s? Wanneer kun je beter uit de zon blijven en wat is het effect van zogenaamde UV-kleding?

Kies een geschikte zonnebrandcrème met de hoogste beschermingsfactor (bijvoorbeeld 50), die beschermt tegen ultraviolette A- en B-straling.

Of het nu om vakantie of thuis gaat, om spelen in de vrije natuur,...

Lees meer...

Mastitis, een ontsteking van de borstklier

Een verstopt melkkanaal kan de afweer en het immuunsysteem van de moeder verzwakken, zodat bacteriën en ziektekiemen via de kloofjes in de tepels gemakkelijk in het lichaam door kunnen dringen. Daar veroorzaken ze regelmatig pijnlijke borstontstekingen, vaak ook met koorts (boven de 39 graden).

De grens tussen een verstopt melkkanaal en een ontsteking is moeilijk vast te stellen. Bij mastitis gaat het om een bacteriële...

Lees meer...

Papa: een belangrijke ondersteuner bij borstvoeding

5 tips hoe de vader het borstvoeding geven kan ondersteunen 

1. Meer te weten komen over borstvoeding

Dat is meteen de belangrijkste van de vijf punten; de rest komt dan meestal vanzelf. Vaders die voldoende kennis over borstvoeding hebben, zijn over het algemeen op de hoogte van de betekenis ervan: borstvoeding is...

Lees meer...

Carien van Blondie Beauty Fashion vertelt over de Ardo borstkolf

Carien, bekend van www.blondiebeautyfashion.nl, vertelt over de Ardo borstkolf. Zij werd goed geïnformeerd door haar lactatiekundige. 
Ze vertelt over de belangrijke eigenschappen waaraan een kolf moet voldoen, hoe de kolf werkt en....

Lees meer...

Voordelen van sporten tijdens de zwangerschap

Voordelen van sporten tijdens de zwangerschap

Hoeveel sport is tijdens de zwangerschap nog aan te bevelen? Welke voordelen heeft sporten voor moeder en kind? Wat is het effect op de baby?

Lees meer...