Ardo Care Lanoline

Verbeteringen ten opzichte van de oude Ardo GoldCream:

  • Nog zuiverdere en modernere lanoline.
  • Gemakkelijker smeerbaar.
  • Vrij van BHT (butylhydroxytolueen) en parabenen.
  • Nog minder geur en smaak dan de GoldCream, dus prettiger voor de baby.

Vragen en antwoorden

  • Het kan al gebruikt worden tijdens de zwangerschap, bij droge en schrale tepels.
  • Het geeft pijnverlichting bij pijnlijke tepels en een droge huid.
  • Het hoeft niet verwijderd te worden voor de voeding.
  • Het is gezuiverd en getest, en gecontroleerd op residuen van bestrijdingsmiddelen.
  • Een ongeopende verpakking heeft geen houdbaarheidsdatum en is na opening tot maar liefst 12 maanden houdbaar, en is dus extra voordelig in het gebruik omdat er geen restjes weggegooid hoeven te worden.
  • Het is aantrekkelijk geprijsd.

Dankzij de vernieuwde textuur geeft Ardo Care Lanoline een beschermende laag op de tepel en verzorgt het de huid. Het vult de natuurlijke oliën van de huid aan die door het geven van borstvoeding worden verwijderd.

Ardo Care Lanoline bevat 100% ultrapure lanoline van medische kwaliteit, die bestaat uit 100% natuurlijke, sterk gezuiverde wolwas. De lanoline is ongebleekt en vrij van toevoegingen, het bevat geen kleur­, geur­ of conserveringsmiddelen, geen BHT of andere antioxidanten, en geen parabenen.

Ardo Care Lanoline kan bij elke borstvoedingssessie worden gebruikt. Het beschermt en kalmeert gevoelige en droge en/of pijnlijke tepels en is veilig voor moeder en kind, het hoeft niet te worden verwijderd voor het voeden.

Ardo Care Lanoline bestaat uit 100% ultrazuivere lanoline van medische kwaliteit. Het is dermatologisch getest, hypoallergeen, en geschikt voor een gevoelige huid. Wanneer iemand allergisch is voor wolvet/lanoline, adviseren wij uit voorzorg de Ardo Care Lanoline niet te gebruiken.

Breng de lanoline aan na het geven van borstvoeding, of wanneer nodig. Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de vingertoppen en breng het voorzichtig aan op de tepel en/of rondom het tepelgebied. Het kan handig zijn om de tube voor gebruik voorzichtig te kneden of in uw handen op te warmen, zodat het nog gemakkelijker uit te smeren is.

Een ongeopende verpakking Ardo Care Lanoline heeft geen houdbaarheidsdatum en is na opening tot maar liefst 12 maanden houdbaar. Ardo Care Lanoline is dus extra voordelig in het gebruik omdat er geen restjes weggegooid hoeven te worden.

Ardo Care Lanoline helpt ook goed bij kloofjes in de lippen en op handen of voeten.

Ardo Care Lanoline is verkrijgbaar in een tube van 10 ml en van 30 ml en is online te bestellen, en bij de lokale drogist en de winkel om de hoek. Ardo Care Lanoline is daarnaast te koop bij kraamzorgorganisaties, verloskundigenpraktijken en/of lactatiekundigen. Kijk voor alle verkooppunten op www.ardomedical.nl.

Borstvoedingskennis, aanbiedingen en borstvoeding support binnen handbereik