Borstvoedingsgids

De geboorte van jullie baby is een gebeurtenis die jullie leven verandert. Vanaf dit moment mogen jullie talrijke beslissingen nemen over verzorging en voeding van jullie pasgeboren wondertje. Een belangrijk onderdeel daarvan is de borstvoeding.

Borstvoeding is de natuurlijkste zaak van de wereld en toch is het een proces dat veel vragen oproept en moet worden geleerd. Moeder en baby moeten het geven en krijgen van borstvoeding samen oefenen. Daarnaast is het leren gemakkelijker met de ondersteuning van de vader of een andere liefdevolle betrokken persoon.

Om te beginnen met borstvoeding hebben jullie kennis, tijd en geduld nodig. Ardo heeft kennis verzameld rondom borstvoeding en de Ardo borstvoedingsproducten ondersteunen jullie vakkundig, praktisch en snel bij borstvoedingsproblemen. Zo kunnen jullie en jullie baby genieten van de intieme periode van borstvoeding.

Hierboven in het uitklapmenu vindt u verschillende tips over borstvoeding geven. U kunt de informatie ook allemaal in ons digitale borstvoedingsboekje terugvinden:

 

Borstvoedingskennis, aanbiedingen en borstvoeding support binnen handbereik