Individualiteit, bescherming en veiligheid met Ardo borstvoedingsproducten

Kies uw categorie:

Flinke korting op je tepelverzorgingsproduct

Borstkolf 25 januari, 2019

Zwanger en al op het einde van je zwangerschap? En heb je nog niet alles afgevinkt op je baby uitzetlijst? Geen probleem, wij begrijpen dat je sommige producten op de uitzetlijst nog niet in huis haalt, omdat je nog niet weet of je het nodig gaat hebben. Een babykamer, een kinderwagen, luiers en kleertjes, die heb je wellicht al in huis. Een draagzak of borstvoedingsproducten, daar wacht je misschien nog even mee.

Zwanger zijn is een bijzondere en leuke tijd, al kun je je soms ook even minder fit voelen. Je buik kan bijvoorbeeld wat zwaar aanvoelen in de laatste maanden van de zwangerschap. Door de groei van de baarmoeder komt er druk te staan op je banden onderin je buik en dat voelt soms wat pijnlijk aan. Dat noemt men bandenpijn. Niets ergs, maar het geeft soms een vervelend gevoel.Flinke korting op je tepelverzorgingsproduct - borstvoedingproducten Je lichaam verandert, je borsten worden wat groter en je tepelhof wordt ook wat groter en donkerder. Waarom is dat eigenlijk? Zo kan je pasgeboren baby straks goed je tepel vinden als je haar/hem voor de borstvoeding aanlegt.

Het kan zijn dat je tepels in je zwangerschap wat droog en/of gevoelig aanvoelen. Dit wordt veroorzaakt door de toename van hormonen oestrogeen en progesteron in je lichaam. Daarnaast heb je meer bloedtoevoer tijdens je zwangerschap. Wat dan fijn kan zijn is om af en toe je tepels in te smeren met een (plantaardige) gel die ervoor zorgt dat de huid soepel, zacht en gezond blijft.

Ga je je baby aanleggen na de bevalling om borstvoeding te geven dan is allereerst een goede aanleghouding belangrijk. Weet dat het even kan duren voordat je een goede aanleghouding hebt gevonden. Je wordt daar in begeleidt thuis door de kraamverzorgster of in het ziekenhuis door een verpleegkundige/lactatiekundige.

Het mag geen pijn doen, maar in het begin zal het wat gek kunnen aanvoelen en heb je nog niet de juiste aanleghouding te pakken, is een tepelgel prettig te smeren. Die beschermt je tepels.
Prettige eraan is dat je de gel gewoon kan laten zitten tijdens het voeden.

Denk je nu, toch handig het alvast in huis te hebben, dan hebben we nu een mooie korting op onze Multi-Mam Balm tepel gel.

Voorkom pijnlijke tepels door goed aanleggen

Wat houdt de korting in? Wij hebben nog voorraad over van de Multi-Mam Balm met een houdbaarheidsdatum van 1 april 2019 (nee, dit is GEEN grapje!). Op deze voorraad hebben wij 60-70% korting, afhankelijk hoeveel tubes je bestelt.
Dus heb je het nu nodig, omdat je droge tepels hebt? Of beval je binnen een korte tijd vanaf nu, zorg dan dat je deze fijne gel op je nachtkastje hebt liggen. Zodat je eventuele pijnlijke tepels kan voorkomen en daarbij je je tepels goed beschermt tegen uitdroging. Zodat voeden prettig blijft en je kan genieten van deze bijzondere tijd met je baby.

Bekijk en bestel deze aanbieding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.