Kies uw categorie:

5 voordelen van een handkolf gebruiken | ARDO AMARYLL START

Borstkolf 25 juni, 2021

Lees alles over de voordelen van een handkolf gebruiken in dit artikel en 5 redenen waarom ook jij een handkolf wil gebruiken! - ARDO AMARYLL START

5x waarom je een handkolf wilt gebruiken

Wil jij een handkolf gebruiken? Lees alles over handkolven en de voordelen ervan in dit artikel. De meeste vrouwen die borstvoeding geven, willen vanaf een bepaald moment wat vrijheid terug. Ze willen iets langer weg kunnen bij hun baby en onderweg eenvoudig kunnen kolven.

Waarom kiezen voor een handkolf?

Zowel met een handkolf  als met een elektrische borstkolf  kun je melk afkolven . Het grootste verschil tussen een handkolf en een elektrische kolf, is dat je met een handkolf het afkolven van melk handmatig doet. Met een handkolf creëer je zelf een vacuüm door de hendel op en neer te bewegen, terwijl je bij een elektrische borstkolf op een knop drukt en zo het vacuümniveau bepaalt.

5 redenen waarom jij een handkolf wil gebruiken

Klein & licht: een groot voordeel van een handkolf is dat deze klein en licht en daarom makkelijk mee te nemen is. Daarnaast heb je geen elektriciteit nodig en maakt de handkolf tijdens het afkolven geen geluid. Dit maakt een handkolf ideaal voor onderweg!

  1. Eenvoudig in gebruik: dankzij het ontwerp is de Amaryll handkolf van Ardo eenvoudig te bedienen. En daarnaast is onze handkolf gemakkelijk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Hierdoor is het schoonmaken van je kolf zo gebeurd!
  2. Linkshandig en rechtshandig te gebruiken: dankzij de draaibare hendel van de Ardo Amaryll handkolf is de handkolf ideaal voor zowel rechts- als linkshandige moeders en voor moeders met kleine handen.
  3. Goedkoper: een handkolf is goedkoper dan een elektrische borstkolf. De Ardo Amaryll handkolf is gemaakt met innovatieve technologie en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.
  4. Back-up voor elektrische kolf: ook wanneer je gebruik maakt van een elektrische borstkolf is het prettig om een handkolf achter de hand te hebben. Zo heb je altijd een back-up. Wanneer je bijvoorbeeld de accu van je elektrische kolf vergeten bent op te laden of je de adapter bent vergeten om mee te nemen.

Twijfel je nog of je een handkolf wilt gebruiken of een elektrisch borstkolf? De Ardo Amaryll handkolf kun je gemakkelijk ombouwen tot elektrische borstkolf. Met de Ardo Pumpset Kit is de Amaryll handkolf gemakkelijk om te bouwen tot een afkolfset voor elektrische borstkolven van Ardo. Wil je meer weten over de Ardo handkolf? Lees dan hier verder.

Gebruik jij liever een handkolf of een elektrische borstkolf? Laat een reactie achter of praat mee op onze Facebookpagina.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Borstvoedingskennis, aanbiedingen en borstvoeding support binnen handbereik