Kies uw categorie:

Nieuwe moedermelk bewaarzakjes!

Borstkolf 6 mei, 2019

Moedermelk is kostbaar, invriezen doe je met deze handige moedermelk bewaarzakjes!

Je bent net moeder en je gaat een dagje op stap zonder je baby. Of je gaat weer aan het werk na je bevallingsverlof. Dan is het heel fijn als je onderweg kan afkolven en daarna je moedermelk kan bewaren in flesjes in een koeltasje met koelelementen. Bij thuiskomst kan je de gekoelde moedermelk in de koelkast zetten, maar ook gelijk invriezen en bewaren voor een ander moment. Op internet is er veel over te lezen en komen er ook veel vragen binnen over ‘hoe vries ik mijn moedermelk in?’.

De Ardo moedermelk bewaarzakjes zijn super handig hiervoor. Handig op elkaar te stapelen zodat het weinig ruimte in je vriezer inneemt, natuurlijk zijn ze BPA-vrij. En wat ook heel belangrijk is, moedermelk is kostbaar, dat je moedermelk niet gaat lekken. Deze zakjes geven geen kans op lekken dankzij de dubbele zipsluiting.

Geef je borstvoeding dan scheelt het al een hoop geld, omdat je geen kunstvoeding hoeft aan te schaffen en dan is het ook mooi meegenomen dat deze moedermelk bewaarzakjes scherp geprijsd zijn, slechts 25 stuks voor € 7,95 euro. Er kan ongeveer 180 ml in, dat is 4,5 liter moedermelk als je alle 25 zakjes op elkaar gestapeld in je vriezer bewaard!
Dan heb je niet snel een tekort aan voeding, mocht je nog eens moeten bijvoeden.

Belangrijkste kenmerken in één oogopslag:

– BPA-vrij
– Bewaar moedermelk veilig gedurende maximaal 12 maanden
– Geurloos en smaakloos
– Lekbescherming dankzij dubbele zipsluiting
– Gevulde zak staat op zichzelf en is gemakkelijk stapelbaar
– Schaalverdeling tot 180 ml

Vers afgekolfde moedermelk kan worden toegevoegd aan ingevroren melk, mits het eerst 30-60 minuten in de koelkast is gekoeld en als de hoeveelheid moedermelk die wordt toegevoegd niet groter is dan de reeds ingevroren moedermelk.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.