Over Ardo

Wie zijn wij?

Als Zwitsers familiebedrijf, dat reeds door de 2de generatie geleid wordt, ontwikkelen, produceren en verkopen wij hoogwaardige medisch-technische  producten. In het hart van Centraal Zwitserland zijn het knowhow en het gepassioneerde engagement van onze medewerkers toegespitst op activiteiten in de neonatologie, kolftechniek, decubitus management alsmede in het moeder- en kindbereik.

Ardo medical AG, met hoofdzetel in Unterägeri/Zwitserland, beschikt over vier dochtermaatschappijen: Ardo medical GmbH in Oberpfaffenhofen/Duitsland, Ardo medical Benelux BV in Nieuwegein/ Nederland,  Ardo medical Ltd. in Taunton/Engeland en Ardo medical Co.Ltd. in Shanghai/China. Onafhankelijke vertegenwoordigingen in meer dan 50 landen verkopen onze  producten rondom de aardbol. Wij zoeken steeds de beste oplossing voor u. Individueel advies vergemakkelijkt uw keuze voor een product en leidt tot een oplossing op maat.

Ons op uw wensen en behoeften, onderhouden bewust een constructieve dialoog en bouwen vol vertrouwen aan een langdurig partnerschap. Onze marktnabijheid stelt ons in staat nieuwe behoeftes vroeg te herkennen. Innovatief ontwikkelingswerk en vakcompetentie, zorgvuldige  productie en efficiënte verkoop- en servicediensten vormen de basis van ons succes.

Groot is onze motivatie om met deze uitdagingen dagelijks opnieuw geconfronteerd te zijn. Vandaag en morgen. Klik op onderstaande afbeelding en maak kennis met ons:

Borstvoedingskennis, aanbiedingen en borstvoeding support binnen handbereik