Professionals

Ardo werkt samen met professionals zoals vroedvrouwen, borstvoedingsadviseuses en artsen om steeds op de behoeftes van de gebruiksters en gebruikers in te kunnen gaan. Daarbij heeft bij ons een open, persoonlijk en constructief contact de hoogste prioriteit.

Zo kunnen wij jou optimale kwaliteit voor de hoogste eisen bieden.

Kom aan boord, deel je behoeftes met ons en gebruik ons gratis informatie- en leermateriaal.

Meld je aan bij onze Facebook-site en deel je ervaringen met ons.

Als wereldwijd actieve Zwitserse familieonderneming ligt voor ons de borstvoeding in zijn totaliteit aan het hart: Wij volgen naast economische ook ecologische, ethische en sociale doelen, zoals dat alleen in een familieonderneming mogelijk is. Wij hebben onze verantwoordelijkheid tegenover onze klanten, de maatschappij en het milieu.

Ardo is verplicht aan de WHO-Codex, omdat ons bewust is welke invloed een goed borstvoedingsmanagement in de eerste weken op de langdurige borstvoedingsrelatie hebben kan.

Ardo en de WHO

“Made in Switzerland” is ons hoofdbeginsel, dat aan onze buitengewone eisen aan kwaliteit en duurzaamheid voldoet. Onze leveranciers komen grotendeels uit de naaste omgeving. Dankzij de korte wegen kunnen wij snel op veranderingen of nieuwe eisen reageren. Bovendien garandeert Ardo bisfenol A (BPA)-vrije borstvoedingsproducten.

Wij verheugen ons op de samenwerking voor het welzijn van alle borstvoedende moeders!

Volg ons op 

Borstvoedingskennis, aanbiedingen en borstvoeding support binnen handbereik